Στην Ελλάδα ο Δημήτρης Σιόβας (pic)

Ο Δημήτρης Σιόβας που στην Ισπανία κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσει στην πρώτη κατηγορία την Ουέσκα βρίσκεται στην Ελλάδα  εδώ και λίγες ημέρες.

Στην Ελλάδα ο Δημήτρης Σιόβας (pic)

Η Ουέσκα έχει κάνει μεγάλη αντεπίθεση στην Ισπανία για να αποφύγει τον υποβιβασμό και για πρώτη φορά από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Πολύ σημαντικό στέλεχος σε αυτή την προσπάθεια είναι ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος ωστόσο ταλαιπωρείται από τραυματισμό και έχασε το παιχνίδι με την Έλτσε.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός για τον οποίο έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το μέλλον του και αν θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό βρίσκεται στην Αθήνα. Ο Σιόβας είναι στη χώρα μας και ο σκοπός του ταξιδιού του έχει να κάνει με τον τραυματισμό του, αλλά και με ένα προσωπικό του θέμα.

Ο Σιόβας ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης στο φυσιοθεραπευτήριο του Δημήτρη Σκορδή. Εκεί είχε πάει και ο Κώστας Μανωλάς πριν μερικές εβδομάδες για να αποθεραπευτεί.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες να συμβεί. Εάν η Ουέσκα μείνει στην κατηγορία τότε τελειώνει οριστικά η κουβέντα. Εάν πάλι υποβιβαστεί τότε στο τραπέζι θα πέσουν τα ονόματα κι άλλων ομάδων από την Ισπανία που ενδιαφέρονται για τον Σιόβα.