Παρί Σεν Ζερμέν: Χάνει Μαρκίνιος για δύο εβδομάδες

Θα στερηθεί τις αγωνιστικές υπηρεσίες του αρχηγού της Μαρκίνιος η Παρί Σεν Ζερμέν για το κρίσιμο χρονικό διάστημα των επόμενων δύο εβδομάδων, καθώς ο Βραζιλιάνος είναι «λαβωμένος» στον προσαγωγό.

Παρί Σεν Ζερμέν: Χάνει Μαρκίνιος για δύο εβδομάδες

Ο τραυματισμός του Μαρκίνιος στον δεξιό προσαγωγό θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για περίπου δύο εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θα πρέπει να αγωνίζεται αυτό το κρίσιμο διάστημα της σεζόν χωρίς τον αρχηγό της.

«Η επιστροφή του θα πραγματοποιηθεί σε 12 ημέρες, ανάλογα με την πρόοδο στην αποθεραπεία του» ανακοίνωσε η Παρί για τον Βραζιλιάνο αμυντικό, ο οποίος θα χάσει φυσικά και τον αποψινό αγώνα ρεβάνς με την Μπάγερν για τα προημιτελικά του Champions League.

Ο Μαρκίνιος είχε τραυματιστεί στον πρώτο αγώνα με την Μπάγερν στο Μόναχο, όπου ο 27χρονος είχε σκοράρει στην επικράτηση επί των Βαυαρών με 2-3. Ο Βραζιλιάνος θα χάσει επίσης τον αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής με τη Σεντ Ετιέν, καθώς και τον προημιτελικό του Κυπέλλου Γαλλίας με την Ανζέ την Τετάρτη 21 Απριλίου.

Αυτός ο τραυματισμός είναι μια κακή είδηση για τον προπονητή της Παρί, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, τη στιγμή που η ομάδα του βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη διεκδίκηση τριών τίτλων (πρωτάθλημα και Κύπελλο Γαλλίας, καθώς και το Champions League).