Νεϊμάρ: «Οφείλω μεγάλο μέρος της ευτυχίας μου στην Παρί στον Εμπαπέ»

Ο Νεϊμάρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ.

Νεϊμάρ: «Οφείλω μεγάλο μέρος της ευτυχίας μου στην Παρί στον Εμπαπέ»

Μιλώντας στο γαλλικό περιοδικό France Football, ο Νεϊμάρ, παραδέχθηκε την επιρροή που έχει Εμπαπέ στη δική του επιτυχία στην Παρί Σεν Ζερμέν.

«Οφείλω μεγάλο μέρος της ευτυχίας μου στην Παρί Σεν Ζερμέν στον Εμπαπέ. Με έκανε να μάθω για τον γαλλικό τρόπο ζωής. Μου εξήγησε τη γαλλική νοοτροπία. Οφείλω μεγάλο μέρος της προσαρμογής μου σε αυτόν», είπε ο διάσημος Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός. «Είναι σημαντικός ο τρόπος που από την αρχή, ήρθε ο Εμπαπέ κοντά μου. Ο Κιλιάν είναι ένα πολύ χαρούμενο και ευγενικό άτομο με όλους. Είναι υπέροχος άνθρωπος. Είναι ο λόγος που καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο από την πρώτη μέρα», πρόσθεσε.

«Επίσης, είχα την ευκαιρία να τον δω να προπονείται φυσικά. Μπόρεσα να παρατηρήσω την ταχύτητά του, το ρεπερτόριό του με την ντρίμπλα, τη νοημοσύνη του και να επαληθεύσω την ταπεινότητα του, για να συνεχίσει να εξελίσσεται. Πάντα έλεγα ότι ήταν το χρυσό μας αγόρι.

Η ταχύτητα από μόνη της δεν έχει τίποτα να πει. Πρέπει να τη χρησιμοποιείς και να είσαι έξυπνος να τη χρησιμοποιείς σωστά και ο Κιλιάν το κάνει. Δεν είναι απλά έξυπνος και γρήγορος, γιατί έχει επίσης ένα τεράστιο ρεπερτόριο ντρίμπλας».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας