Σέποβιτς: Ο πρώην του Ολυμπιακού που διαπρέπει στην Κύπρο

Ο Μάρκο Σέποβιτς κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Ομόνοιας στην Κύπρο και την έχει πάρει από το χέρι.

Σέποβιτς: Ο πρώην του Ολυμπιακού που διαπρέπει στην Κύπρο

Το καλοκαίρι του 2013 ο Ολυμπιακός απέκτησε από την Παρτιζάν τον Μάρκο Σέποβιτς ξοδεύοντας τότε κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ. Την πρώτη του χρονιά στον Πειραιά έκανε 21 συμμετοχές έχοντας επτά γκολ και πέντε ασίστ. Στη συνέχεια ο Σέποβιτς παραχωρήθηκε δανεικός στη Μαγιόρκα.

Ο Σέρβος επιθετικός πήγε στη Ρωσία και στην Τέρεκ Γκρόζνι πάλι δανεικός από τον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι του 2015 δόθηκε από τους Πειραιώτες στη Μουσκρόν με τη μορφή του δανεισμού. Από τον Ολυμπιακό έμεινε ελεύθερος το 2016 και κατέληξε στη Βιντεότον για να έχει μία πορεία στη συνέχεια σε Τουρκία (Ρίζεσπορ) και Ταϊλάνδη (Μπούριραμ Γιουνάιτεντ).

Το περασμένο Ιανουάριο αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από μερικούς μήνες στην Ταϊλάνδη. Ο Μάρκο Σέποβιτς αποκτήθηκε από την Ομόνοια ως ελεύθερος και προσπαθεί να την βοηθήσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο 29χρονος επιθετικός έχει καταφέρει σε αυτό το διάστημα να γνωρίζει την αποθέωση από τους οπαδούς της Ομόνοιας. Ο λόγος είναι προφανής, αφού σε δώδεκα συμμετοχές με τη φανέλα της Ομόνοιας έχει πετύχει επτά γκολ και οι "πράσινοι" θεωρούν ότι έλυσαν το πρόβλημα τους στην επίθεση.