Η απορία των οπαδών της Λίβερπουλ για Τσιμίκα

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ απορούν γιατί η ομάδα τους πήρε τον Κώστα Τσιμίκα και ο Γιούργκεν Κλοπ δεν του δίνει καθόλου χρόνο συμμετοχής.

Η απορία των οπαδών της Λίβερπουλ για Τσιμίκα

Τον περασμένο Αύγουστο η Λίβερπουλ προχώρησε στην απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα βγάζοντας από το ταμείο της ένα πολύ σημαντικό ποσό. Η φετινή σεζόν φτάνει στο φινάλε της και ο πρώην αριστερός μπακ του Ολυμπιακού δεν έχει καταφέρει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Γιούργκεν Κλοπ συνεχίζει να μην τον εμπιστεύεται όταν το σκεπτικό για το οποίο αποκτήθηκε ήταν να δίνει ανάσες στον Ρόμπερτσον. Αυτό δεν έχει συμβεί κατά τη διάρκεια της σεζόν με αποτέλεσμα ο μπακ των Reds να έχει παίξει τα περισσότερα λεπτά από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή.

Ο Τσιμίκας έχει παίξει φέτος με τη Λίβερπουλ 5 λεπτά στην Premier League, 130 λεπτά στο Champions League και ένα ενενηντάλεπτο στο EFL Cup. Στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα ο Έλληνας διεθνής έμεινε στον πάγκο της ομάδας του χωρίς να πάρει καθόλου χρόνο από τον Γερμανό κόουτς.

Ο τρόπος που έχει διαχειριστεί τον Τσιμίκα ο Κλοπ έχει προκαλέσει τις απορίες των οπαδών της Λίβερπουλ. Στο twitter γίνεται ένας χαμός με αφορμή τον Έλληνα διεθνή. Οι φίλοι της Λίβερπουλ δεν μπορούν να καταλάβουν τον λόγο για τον οποίο αποκτήθηκε ο Τσιμίκας. «Για ποιο λόγο υπογράψαμε τον Τσιμίκα;», απορούν οι οπαδοί των Reds.