Αήττητη πρωταθλήτρια η Αλ Σαντ των Τσάβι, Γκιγιέρμε

Η Αλ Σαντ κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα του Κατάρ υπό τις οδηγίες του Τσάβι, ενώ σημαντικό ρόλο στην ομάδα είχε και ο Γκιγιέρμε.

Αήττητη πρωταθλήτρια η Αλ Σαντ των Τσάβι, Γκιγιέρμε

Σαρωτική ήταν η Αλ Σαντ στο Κατάρ, αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα αήττητη και ο Τσάβι συνέχισε να μαζεύει τίτλους. Αυτός ήταν ο έκτος που κατέκτησε με την ομάδα στην οποία αγωνίζεται και ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού, ο Γκιγιέρμε.

Για την Αλ Σαντ αυτό είναι το 15ο πρωτάθλημα στην ιστορία της και με τον Τσάβι στην τεχνική της ηγεσία συνεχίζει να γράφει ιστορία. Ο Γκιγιέρμε από την πλευρά του κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα του, αφού πέρσι είχε πάρει και με τον Ολυμπιακό στη χώρα μας.

Η Αλ Σαντ δεν δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στην Qatar SC την οποία νίκησε με σκορ 3-0 και πήρε το τρόπαιο έχοντας 19 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ σκόραρε 77 φορές και δέχτηκε μόλις 14 γκολ. Η ομάδα του Τσάβι κατάφερε να πάρει τους 60 από τους 66 πόντους που διεκδικούσε στο πρωτάθλημα, δηλαδή ένα ποσοστό 90%. Η τελευταία φορά που ηττήθηκε η Αλ Σαντ ήταν στις 7 Μαρτίου 2020 όταν και είχε χάσει με 1-0 από την Αλ Ραγιάν. Ο Τσάβι έχει καθίσει στον πάγκο της ομάδας σε 85 παιχνίδια και έχει 55 νίκες, ενώ έχει 231 γκολ υπέρ του 108 κατά του.

«Ήταν μία σπουδαία εμφάνιση απέναντι στην Qatar SC, είμαι ευχαριστημένος που ολοκληρώσαμε χωρίς ήττα τη σεζόν. Η ατμοσφαιρα στην ομάδα είναι υπέροχη. Είμαστε πανέτοιμοι να πάρουμε μέρος στο Champions League της Ασίας», ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Τσάβι.

Όσον αφορά στον Γκιγιέρμε είχε σημαντικό ρόλο στην ομάδα του Τσάβι. Έκανε 19 συμμετοχές και όλες ήταν στο αρχικό σχήμα, ενώ είχε ένα γκολ και μία ασίστ.