Φρανκ Λάμπαρντ: Περιμένοντας την κατάλληλη πρόταση...

Ο Φρανκ Λάμπαρντ θέλει να επιστρέψει στους προπονητικούς πάγκους, μετά την αποχώρηση του από την Τσέλσι, περιμένει όμως να του γίνει η κατάλληλη πρόταση.

Φρανκ Λάμπαρντ: Περιμένοντας την κατάλληλη πρόταση...

Την κατάλληλη ευκαιρία, περιμένει ο Φρανκ Λάμπαρντ, προκειμένου να επιστρέψει στους πάγκους, μετά το «διαζύγιο» με την Τσέλσι. Ο 42χρονος προπονητής, αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα έχει δεχθεί αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις, τις οποίες και απέρριψε.

Δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, φέρουν τον νεαρό προπονητής ως υποψήφιο για την εθνική Ελπίδων της Αγγλίας, την Σέλτικ και την Κρίσταλ Πάλας, όμως ο ίδιος ξεκαθαρίζει την θέση του:

«Είχα κάποιες ευκαιρίες που εμφανίστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες και που ήταν κολακευτικές αλλά όχι οι σωστές. Κανείς δεν θέλει να χάσει την δουλειά του και να βγει από το παιχνίδι που αγαπά, αλλά ταυτόχρονα, όταν αποφασίζει να ακολουθήσεις αυτήν την καριέρα, αυτό θα συμβεί, ανεξάρτητα από το πόσο καλός νομίζεις ότι είσαι ή υπό οποιεσδήποτε συνθήκες βρίσκεσαι».

Τον περασμένο μήνα, η σύζυγος του, Κριστίν, έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί του Λάμπαρντ και δεύτερο του ζεύγους, γεγονός που έκανε τον Άγγλο προπονητή να θέλει περισσότερο χρόνο με την οικογένεια του.