Mε φιλάθλους στις κερκίδες, σίγουρα, τα 8 από τα 12 γηπέδα το Εuro!

H UEFA ανακοίνωσε ότι 8 από τις 12 διοργανώτριες πόλεις του Εuro επιβεβαίωσαν ότι οι αγώνες, που θα φιλοξενήσουν, θα είναι παρουσία κοινού, ενώ αναμένονται οι απαντήσεις των υπολοίπων!

Mε φιλάθλους στις κερκίδες, σίγουρα, τα 8 από τα 12 γηπέδα το Εuro!

Η απόφαση της UEFA ν' αναβάλλει, πέρσι, τέτοιο καιρό, το Εuro 2020 μεταθέτοντας για το φετινό καλοκαίρι (11/06 - 11/07) - προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν σε συλλογικό επίπεδο, αλλά και να καταστεί δυνατή η διεξαγωγή του παρουσία κόσμου - δείχνει ν' αποδίδει καρπούς!

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία, ανακοίνωσε ότι το Euro θα διεξαχθεί παρουσία κόσμου στις οκτώ από τις δώδεκα πόλεις που είναι προγραμματισμένο να φιλοξενήσουν αγώνες του μεγάλου ποδοσφαιρικού ραντεβού του φετινού καλοκαιριού!

Ερωτηματικό παραμένουν ακόμα το Μόναχο, το Μπιλμπάο, το Δουβλίνο και η Ρώμη.

Oι συγκεκριμένες πόλεις έχουν διορία έως και τις 19 Απριλίου για να ενημερώσουν την UEFA.

Αν δεν επιθυμούν ή δεν δύνανται να φιλοξενήσουν τους αγώνες με κόσμο, είναι πολύ πιθανό η UEFA θα διεξάγει αλλού τις αναμετρήσεις.

Παράλληλα η UEFA στην ανακοίνωση της παρακαλεί τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους, τους περιορισμούς και τις απαιτήσεις (τεστ κορονοϊού, εμβόλιο κλπ.) που έχει θέσει κάθε χώρα για να περάσουν τα σύνορά της.