Τομ Βέρνερ: «Ο Λεμπρόν Τζέιμς θα είναι σημαντικός για τους παίκτες της Λίβερπουλ»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς όπως είναι γνωστό αποτελεί έναν εκ των συνεργατών της FSG, στην οποία ανήκει η Λίβερπουλ. Τι είπε ο πρόεδρος των «κόκκινων» Τομ Βέρνερ για τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα στον κόσμο και αυτή τη συνεργασία.  

Τομ Βέρνερ: «Ο Λεμπρόν Τζέιμς θα είναι σημαντικός για τους παίκτες της Λίβερπουλ»

Ο πρόεδρος της Λίβερπουλ, Τομ Βέρνερ σε συνέντευξη του σε ραδιόφωνο των ΗΠΑ ανέφερε πως ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς πλέον θα είναι πιο σημαντικός για τους παίκτες και για την ψυχολογία τους.

«Θα είναι σημαντικός για τους παίκτες και για την ψυχολογία τους. Δεν θα παίρνει όμως αποφασίσεις για την αρχική ενδεκάδα ή κάτι τέτοιο.

Ο Λεμπρόν και ο Κάρτερ (σ. συνεργάτης του Τζέιμς) είναι δύο έξυπνοι άνθρωποι και διοικούν μια εταιρεία που ασχολείται με τα media.

Έχουν εξαιρετικές διασυνδέσεις, από την Nike, στην Disney και στην Amazon. Θα είναι σημαντικοί, όπως είναι και όλοι οι υπόλοιποι συνεργάτες μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ομάδας της Λίβερπουλ Τομ Βέρνερ σε ραδιόφωνο των ΗΠΑ για αυτή τη συνεργασία.

Φυσικά στη διοίκηση των «κόκκινων» βλέπουν ως χρυσή ευκαιρία για γιγάντωση του συλλόγου την συνεργασία του σούπερ σταρ των Λέικερς Λεμπρόν Τζέιμς με την Nike, καθώς και με τις Disney και Amazon.

Σε αυτή τη συνεργασία είχε αναφερθεί προ ημερών και ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.