Μαυροπάνος: «Περήφανος για το ντεμπούτο μου στην Εθνική»

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός Κώστας Μαυροπάνος, μίλησε για το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα αλλά και το μέλλον του αφού αυτή τη στιγμή παίζει ως δανεικός από την Άρσεναλ στη Στουτγκάρδη.

Μαυροπάνος: «Περήφανος για το ντεμπούτο μου στην Εθνική»

Ο Κώστας Μαυροπάνος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Bild» όπου και αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Εθνική ομάδα αλλά και την επόμενη μέρα για τον ίδιο.

«Έχω άλλους δύο μήνες εδώ στην Στουτγκάρδη και θέλω να τελειώσω την σεζόν όσο το δυνατόν πιο ψηλά μαζί της. Φυσικά θέλω να κερδίσω και τρόπαια, για αυτό παίζω ποδόσφαιρο. Η πόρτα της είναι ανοιχτή κι αυτό είναι πολύ καλό για εμένα, αλλά θα μπορώ να μιλήσω για το μέλλον συγκεκριμένα μόνο όταν έχω συζητήσει με την Άρσεναλ για τη νέα σεζόν», τόνισε ο διεθνής κεντρικός αμυντικός που αγωνίζεται στη Στουτγκάρδη, με την μορφή του δανεισμού από την Άρσεναλ.

«Είμαι πολύ υπερήφανος που έκανα το ντεμπούτο μου με την Εθνική. Ήξερα μερικούς παίκτες από την Κ21 της Ελλάδας ή από το πρωτάθλημα. Η κλήση μου έδωσε ενέργεια για όλη την υπόλοιπη σεζόν. Ήταν ένα από τα όνειρα της καριέρας μου», είπε για την παρουσία του στην Εθνική ομάδα.

«Έχω στήσει ένα μικρό γυμναστήριο σε ένα δωμάτιο, με μερικά μηχανήματα στο διαμέρισμά μου και κάνω έξτρα προπόνηση. Το ξεκίνησα αυτό στην Άρσεναλ, έφερα τα μηχανήματα στη Γερμανία και τώρα είναι σχεδόν πλήρως εξοπλισμένο», υπογράμμισε για την επιστροφή του στη δράση ύστερα από τους τραυματισμούς που είχε και φυσικά τον πήγαν πίσω.