Ρέγκενσμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης 0-1: Και τώρα... Λειψία για τους «πράσινους»

Η Βέρντερ Βρέμης πέρασε νικηφόρα από τη Βαυαρία, κερδίζοντας 1-0 την Ρέγκενσμπουργκ της 2ης κατηγορίας και «τσέκαρε» εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Λειψία

Ρέγκενσμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης 0-1: Και τώρα... Λειψία για τους «πράσινους»

Το εμπόδιο της μαχητικής Ρέγκενσμπουργκ (από τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας) κλήθηκε να περάσει η Βέρντερ Βρέμης για να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν 0-1 και τώρα θα βρουν απέναντι της την Λειψία, με στόχο να ξαναφτάσουν στον τελικό του θεσμού μετά το 2009 όπου και κατέκτησαν το τρόπαιο.

Οι Βαυαροί ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί είχαν τις στιγμές τους αλλά ο Οσάκο στο 52' έδωσε προβάδισμα στην ομάδα από τη Βρέμη. Οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν τον ρυθμό της αναμέτρησης και πήραν το τελευταίο εισιτήριο.

Για τους λάτρεις της ιστορίας, Ρέγκενσμπουργκ και Βέρντερ Βρέμης, αντάμωσαν ξανά μετά από 17 χρόνια. Το μακρινό πλέον 2004, οι «πράσινοι» είχαν νικήσει 2-0 τους Βαυαρούς στη φάση των «32». Το άλλο ζευγάρι στη φάση των «4», η Ντόρτμουντ θα αντιμετωπίσει την έκπληξη της σεζόν, Χόλσταϊν Κίελ.