Serie A: Η Γιουβέντους υπέταξε τη Νάπολι - Όλο και πιο κοντά στο «σκουντέτο» η Ίντερ!

Σε εξ' αναβολής αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Serie A, η Γιουβέντους επικράτησε 2-1 της Νάπολθ. Στο «Τζουζέπε Μεάτσα», η Ίντερ επικράτησε 2-1 της Σασούολο σε αγώνα για την 28η στροφή του ιταλικού πρωταθλήματος και «αγκαλιάζει» τον τίτλο. 

Serie A: Η Γιουβέντους υπέταξε τη Νάπολι - Όλο και πιο κοντά στο «σκουντέτο» η Ίντερ!

Στο Τορίνο, η Γιουβέντους υποδέχθηκε τη Νάπολι σε εξ' αναβολής αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Serie A. Οι «μπιανκονέρι» επικράτησαν 2-1 παρέμειναν στο -12 από την κορυφή και εδραιώθηκαν στην 3η θέση που οδηγεί στο Champions League.

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος (25 γκολ), Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό. Ο Ντιμπάλα επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της «Γιούβε» μετά την τιμωρία της διοίκησης και μάλιστα πανηγυρικά αφού στο 73' έκανε το 2-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι «παρτενοπέι» ήταν να μειώσουν στο 90' με εύστοχο πέναλτι του Ινσίνιε. Παρά την ήττα, η Νάπολι διατηρεί τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την Λάτσιο, κρατώντας το εισιτήριο του Europa League.

Την ίδια ώρα στο Μιλάνο, η Ίντερ υποδέχθηκε την Σασουόλο σε εξ' αναβολής παιχνίδι ης 28ης αγωνιστικής και έκανε ακόμη ένα βήμα για τον τίτλο, κερδίζοντας 2-1. Ο Λουκάκου στο 10' έβαλε μπροστά τους Λομβαρδούς και στο 67' ο Μαρτίνεζ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Τραορέ μείωσε στο 85' για τους φιλοξενούμενους που για τρίτο διαδοχικό ματς έμειναν μακριά από το τρίποντο.