Euro 2021: Το «Ολίμπικο» της Ρώμης θα έχει κόσμο στις εξέδρες στην πρεμιέρα Ιταλία - Τουρκία

Σύμφωνα με την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η κυβέρνηση της γειτονικής χώρας θα κάνει το παν ώστε να επιτραπεί στους φιλάθλους να καθίσουν στις κερκίδες του «Ολίμπικο» στον αγώνα Ιταλία - Τουρκία για το Euro 2021 τον Ιούνιο.

Euro 2021: Το «Ολίμπικο» της Ρώμης θα έχει κόσμο στις εξέδρες στην πρεμιέρα Ιταλία - Τουρκία

Η ιταλική κυβέρνηση αποφάσισε ότι το «Ολίμπικο» της Ρώμης θα μπορεί να ανοίξει και πάλι τις πύλες του για τους φιλάθλους στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που είχε αναβληθεί το 2020 λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και μετατέθηκε για το καλοκαίρι του 2021, όπως ανακοινώθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας (FIGC) την Τρίτη (6/4).

«Ο υπουργός Υγείας Ρομπέρτο Σπεράντσα μάς ενημέρωσε ότι η επιτροπή ειδικών της κυβέρνησης θα επιδιώξει να βρει τις καλύτερες λύσεις για να επιτρέψει την παρουσία του κόσμου στο "Ολίμπικο" τον προσεχή Ιούνιο για το Euro 2020», υποστήριξε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Γκαμπριέλε Γκραβίνα.

Υπενθυμίζεται ότι η Τουρκία και η Ιταλία πρόκειται να ανοίξουν την «αυλαία» στο επικείμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο ολυμπιακό στάδιο της ιταλικής πρωτεύουσας στις 11 Ιουνίου.