Κώστας Μανωλάς: Προτάθηκε στη Μίλαν

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός Κώστας Μανωλάς, προτάθηκε στη Μίλαν, όπως αναφέρουν στην Ιταλία.

Κώστας Μανωλάς: Προτάθηκε στη Μίλαν

Ο Κώστας Μανωλάς προτάθηκε στη Μίλαν από τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα «lebombedivlad».

Η Μίλαν βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη για το κέντρο της άμυνάς της και σύμφωνα με όσα αναφέρει ιταλική ιστοσελίδα, στην ομάδα του Μιλάνου προτάθηκε ο Κώστας Μανωλάς.

Ο Ρομανιόλι όπως όλα δείχνουν δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Μίλαν, και ο Μίνο Ραϊόλα συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή Πάολο Μαλντίνι, προτείνοντάς του τον διεθνή Έλληνα κεντρικό αμυντικό.

Ο Μανωλάς βέβαια δεν είναι μια εύκολη υπόθεση αφού έχει συμβόλαιο με τη Νάπολι μέχρι και το 2024 με ετήσιες αποδοχές 4,5 εκατομμυρίων ευρώ. Στην Ιταλία αναφέρουν πως ο Μανωλάς προτάθηκε στη Μίλαν και μένει να φανεί το επόμενο διάστημα εάν θα προχωρήσει η υπόθεση.

Βέβαια δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως εδώ και καιρό ακούγεται έντονα πως θα αποχωρήσει από τη Νάπολι ο κεντρικός αμυντικός Καλιντού Κουλιμπαλί. Για τον Αφρικανό άσο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον Μπάγερν και Λίβερπουλ αλλά για την ώρα τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Μάλιστα για τον Κουλιμπαλί τα τελευταία χρόνια ακούγεται συνεχώς πως θα πάρει μεταγραφή αλλά συνεχίζει κανονικά στην ομάδα.

Πάντως το ιταλικό δημοσίευμα, αναφέρει για την υπόθεση του Κώστα Μανωλά πως πολλά θα εξαρτηθούν από τη θέση που θα έχουν οι δύο ομάδες (Νάπολι, Μίλαν) με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.