Λεβάντε-Ουέσκα: Αποχώρησε τραυματίας ο Σιόβας

Ο κεντρικός αμυντικός της Ουέσκα, Δημήτρης Σιόβας αποχώρησε τραυματίας πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με τη Λεβάντε.

Λεβάντε-Ουέσκα: Αποχώρησε τραυματίας ο Σιόβας

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο της εκτός έδρας αναμέτρησης της Ουέσκα με τη Λεβάντε ο Δημήτρης Σιόβας έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός από το 30' του αγώνα αισθανόταν το πόδι του βαρύ και είχε έρθει σε επαφή με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του.

Ο ίδιος επέλεξε να συνεχίσει το παιχνίδι, διότι η ομάδα του δίνει πολύ μεγάλη "μάχη" για να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Σιόβας είναι βασικότατο στέλεχος της από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αλλά στο 43' έκανε νόημα στον πάγκο ότι δεν μπορεί να συνεχίσει το παιχνίδι.

Ο κεντρικός αμυντικός της Ουέσκα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και πλέον στην ισπανική ομάδα υπάρχει έντονη ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του. Το μέγεθος του τραυματισμού του και το διάστημα αποχής του από τα γήπεδα ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ισπανία ο Σιόβας θα υποβληθεί σε εξετάσεις το Σάββατο για να φανεί η σοβαρότητα της κατάστασης του.