Λαοθάλασσα στην αναχώρηση των Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ρεάλ Σοσιεδάδ για τον τελικό Κυπέλλου (vid)!

Oι αποστολές των φιναλίστ του τελικού Κυπέλλου του ...2020, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (03/04) Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ρεάλ Σοσιεδάδ αναχώρησαν για την Σεβίλλη με τους φίλους των δύο βασκικών ομάδων να συγκεντρώνονται για να τις ξεπροβοδίσουν αδιαφορώντας για κορωνοϊό και μέτρα

Λαοθάλασσα στην αναχώρηση των Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ρεάλ Σοσιεδάδ για τον τελικό Κυπέλλου (vid)!

Για πρώτη φορά μετά το 1910 Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ρεάλ Σοσιεδάδ συνέθεσαν, πέρσι, το ζευγάρι του τελικού του Ισπανικού Κυπέλλου και παρότι καθυστέρησαν για περίπου έναν χρόνο τη διεξαγωγή του, με την ελπίδα ότι θα μπορούσαν έχουν στο πλευρό τους το κοινό τους (παρά την πανδημία), σ' ένα ιστορικό ματς κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Ωστόσο ουδείς μπορούσε ν' αποτρέψει τους φίλους των δύο βασκικών ομάδων από το να ξεπροβοδίσουν μαζικά τις αποστολές των ομάδων τους, που ξεκίνησαν για την Σεβίλλη, από το Μπιλμπάο και το Σαν Σεμπαστιάν, αντίστοιχα.

Πρώτα αναχώρησε το πούλμαν με τα «λιοντάρια» του Μπιλμπάο, την Πέμπτη για ν' ακολουθήσουν την επόμενη μέρα οι συντοπίτες τους.

Ο κορονοϊός ...ξεχάστηκε και τα μέτρα για την ανάσχεση του καθώς κι η κοινωνική αποστασιοποίηση πήγαν... περίπατο. με τους «αφισιονάδος» των δύο ομάδων να προϊδεάζουν τους παίκτες και τις τεχνικές ηγεσίες για το τι θα συμβεί σε περίπτωση νίκης το Σάββατο (03/04, 22.30)

Η Αθλέτικ ψάχνει το πρώτο τρόπαιο στο θεσμό από το 1984 και 24ο συνολικά (2η στη «Χρυσή Βίβλο», πίσω μόνο από τις 30 κατακτήσεις της Μπαρτσελόνα), ενώ η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα αγωνιστεί για 8η φορά στον τελικό και θα ψάξει για την 3η κατάκτηση (1η από το 1987)