Σε φιλανθρωπικά ιδρύματα δίνουν Ίντερ και Μίλαν τα πρόστιμα του καβγά των Ιμπραϊμοβιτς - Λουκάκου!

Οι διοικήσεις των Ίντερ και Μίλαν συμφώνησαν ούτως ώστε τα πρόστιμα των Ιμπραϊμοβιτς και Λουκάκου από τον διαβόητο καβγά τους στο πρόσφατο ντέρμπι του Μιλάνου, για το Κύπελλο, να διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα!

Σε φιλανθρωπικά ιδρύματα δίνουν Ίντερ και Μίλαν τα πρόστιμα του καβγά των Ιμπραϊμοβιτς - Λουκάκου!

Ουδέν κακόν αμιγές καλού...

Η Μίλαν έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης πως ήρθε σε συμφωνία με την Ίντερ και πως αμφότερες θα δώσουν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα τα χρήματα που θα κληθούν να πληρώσουν ως πρόστιμο για τον πρόσφατο καυγά των Ιμπραίμοβιτς και Λουκακού στο ντέρμπι του Μιλάνου για το Κύπελλο.

Στις 26 Γενάρη Μίλαν και Ίντερ αναμετρήθηκαν στα προημιτελικά του Coppa Italia, με τους «νερατζούρι» να νικούν, 2-1, με ανατροπή.

Ωστόσο τον ...τόνο του αγώνα έδωσε η κοκκορομαχία μεταξύ του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς και του Ρομελού Λουκακού λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημίχρονου, με τους ποδοσφαιριστές να ανταλλάσουν χυδαίες εκφράσεις μεταξύ τους.

Η υπόθεση δεν έχει ακόμα κλείσει και μένει να βγει η απόφαση του αθλητικού δικαστή για την τιμωρία των παικτών και των δύο ομάδων, ωστόσο Μίλαν και Ίντερ θέλησαν πριν καν βγει η απόφαση να κάνουν γνωστό το πως προτίθεται να κινηθούν από εδώ και πέρα.

Η σκέψη τους μάλιστα ήταν εντυπωσιακή και αξιέπαινη καθώς συμφώνησαν τα χρήματα που θα κληθούν να πληρώσουν, ως πρόστιμο για τη συμπεριφορά του Σουηδού και του Βέλγου φορ, να πάνε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

«Η Μίλαν και η Ίντερ, έχοντας επίγνωση ότι αντιπροσώπευαν πάντα τις πιο αυθεντικές αξίες του αθλητισμού, έχουν ήδη στιγματίσει το επεισόδιο στο οποίο συμμετείχαν οι παίκτες τους Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς και Ρομελού Λουκακού στο πλαίσιο του αγώνα της 26ης Ιανουαρίου 2021 για το Κύπελλο Ιταλίας, θεωρώντας ότι δεν τηρεί τις κοινές αρχές του αθλητικού fair play.

Σύμφωνα με τις αξίες τους, η Μίλαν και η Ίντερ δεσμεύονται επίσης να δωρίσουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς τα ποσά των κυρώσεων που θα επιβληθούν», αναφέρει ρητά η ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης (1/4) η Μίλαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.