Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Βλαχοδήμου

Η Μπενφίκα εξετάζει ήδη κάποιες περιπτώσεις για να καλύψει το κενό που θα αφήσει ενδεχόμενη φυγή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου από το "Ντα Λουζ".

Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Βλαχοδήμου

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Μπενφίκα. Το τι θα γίνει στο φινάλε της σεζόν είναι κάτι που ακόμη δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Έλληνας πορτιέρε έχει συμβόλαιο με τους "αετούς" της Λισαβόνας έως το καλοκαίρι του 2024, αλλά θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Η Μπενφίκα όπως είναι λογικό προετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα και για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι και εξετάζονται σοβαρά από τα στελέχη της ομάδα της Λισαβόνας.

Ένας υποψήφιος είναι ο Λουίς Ζούνιορ που αγωνίζεται στη Φαμαλικάο. Πρόκειται για τερματοφύλακα 20 ετών ο οποίος φέτος έχει κάνει 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και θεωρείται ένας ανερχόμενος παίκτης.

Η άλλη περίπτωση είναι ο Ιβάν της Πόντε Πρέτα. Είναι 23 ετών και είναι ο αρχηγός της βραζιλιάνικης ομάδας. Τον Ιβάν ο Ζόρζε Ζέσους είχε προσπαθήσει να τον πάρει στη Φλαμένγκο, αλλά δεν τα είχε καταφέρει. Τώρα τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα του για αντικαταστάτη του Βλαχοδήμου.