Αρτέτα: Όχι, δεν πάει η Άρσεναλ για Αγκουέρο...

Ο μάνατζερ της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, διέψευσε τις πληροφορίες ότι η ομάδα του θα κινηθεί για τον Σέρχιο Αγκουέρο που το καλοκαίρι αποχωρεί από την Μάντσεστερ Σίτι

Αρτέτα: Όχι, δεν πάει η Άρσεναλ για Αγκουέρο...

Σε διάψευση των πληροφοριών ότι ο Σέρχιο «Κουν» Αγκουέρο αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Άρσεναλ η οποία προτίθεται να κινηθεί για την απόκτηση του προέβη ο μάνατζερ των «κανονιέρηδων» Μίκελ Αρτέτα.

Η ανακοίνωση του Αργεντινού και της Μάντσεστερ Σίτι, ότι από το καλοκαίρι θ' ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους ενέπλεξε στους επίδοξους «μνηστήρες» του ποδοσφαιριστή, μεταξύ άλλων και την ομάδα του Λονδίνου, αλλά ο Ισπανός (που έχει συνεργαστεί με τον Νοτιαμερικάνο ως βοηθός στους «σίτιζενς», από το 2016 έως το 2019) φρόντισε να ξεκαθαρίσει το θέμα πριν αποκτήσει διαστάσεις.

«Όχι, όχι, όχι. Θα δούμε τι θα γίνει με το μέλλον του» ήταν η απάντηση του ερωτηθείς σχετικά αν το μέλλον του συνδέεται μ' εκείνο της Άρσεναλ.

Ο Ισπανός αποθέωσε ωστόσο τον έμπειρο επιθετικό, αναφέροντας πως «είναι αν όχι το κυριότερο πρόσωπο, ένα από τα κυριότερα στην τωρινή ομάδα της πρωτοπόρου της Premier League. Χρειάστηκε ποιότητα και ηγετικά χαρακτηριστικά και ο Σέρχιο έχει το χάρισμα, έχει προσωπικότητα».