Το μπέρδεμα με Σολδάνο - Μπόκα και ματιές από Ρίβερ Πλέιτ!

Το όνομα του Φράνκο Σολδάνο που παίζει δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Μπόκα, φιγουράρει τις τελευταίες μέρες στον Τύπο της Αργεντινής ότι ίσως απασχολήσει την... Ρίβερ Πλέιτ!

Το μπέρδεμα με Σολδάνο - Μπόκα και ματιές από Ρίβερ Πλέιτ!

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην Αργεντινή με τον Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό και παίζει δανεικός στην Μπόκα Τζούνιορς από τον Αύγουστο του 2019.

Ο 26χρονος επιθετικός δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στο Μπουένος Άιρες. Στο ξεκίνημα του τρέχοντος πρωταθλήματος έχει μόλις 5 συμμετοχές και δίχως να καταφέρει να σκοράρει.

Στην Μπόκα θα ανήκει έως το καλοκαίρι, ενώ έχει και οψιόν αγοράς που σύμφωνα με τους Αργεντινούς δεν πρόκειται να την ενεργοποιήσει λόγω των χαμηλών ποσοστών ευστοχίας του.

Τι κυκλοφορεί λοιπόν τις τελευταίες τρεις-τέσσερις μέρες; Ότι επειδή η Ρίβερ Πλέιτ ψάχνει επιθετικό, ίσως να εξετάσει σοβαρά την περίπτωση του Σολδάνο.

Ο προπονητής των «μιγιονάριος», Μαρσέλο Γκαγιάρδο γνωρίζει πολύ καλά τον Σολδάνο, καθώς τον ήθελε από την εποχή που έπαιζε στην Ουνιόν Σάντα Φε, ωστόσο, ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που πρόλαβε και απέσπασε την υπογραφή του τον Γενάρη του 2019.

Ο Γκαγιάρδο έχει πολύ καλή άποψη για τον 26χρονο επιθετικό και στην Αργεντινή εκτιμούν ότι αν αποφασίσει η Μπόκα να επιστρέψει τον ποδοσφαιριστώ πίσω στον Ολυμπιακό, τότε η Ρίβερ Πλέιτ θα είναι μία από τις ομάδες που θα χτυπήσουν την πόρτα των Πειραιωτών.

Μάλιστα, ακόμα και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Ρίβερ είναι υπέρ της συγκεκριμένης προοπτικής, θεωρώντας ότι ο Σολδάνο δεν έχει καταφέρει να βρει τον εαυτό του στην Μπόκα, γιατί πολύ απλά δεν έχουν βρει στο Λα Μπομπονέρα τα κουμπιά του για να βγάλει τον πραγματικό του εαυτό.