Λουίς Ενρίκε: Κλείστηκε στο ασανσέρ όπου είχε καταλύσει η αποστολή της Ισπανίας

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε και οι συνεργάτες του καθυστέρησαν να φτάσουν στο γήπεδο για το ματς με το Κόσοβο γιατί κλείστηκαν στο ασανσέρ του ξενοδοχείου όπου είχε καταλύσει η αποστολή.

Λουίς Ενρίκε: Κλείστηκε στο ασανσέρ όπου είχε καταλύσει η αποστολή της Ισπανίας

Ο Λουίς Ενρίκε και οι συνεργάτες του έμειναν κλεισμένοι για μία ώρα περίπου στο ασανσέρ του ξενοδοχείου τους και για αυτό έφτασαν με καθυστέρηση και ξεχωριστά από την υπόλοιπη αποστολή, στο γήπεδο για το ματς με το Κόσοβο.

Βέβαια πρόλαβαν κανονικά τη σέντρα της αναμέτρησης με το Κόσοβο, ωστόσο η αποστολή έφυγε χωρίς τον κόουτς και τους συνεργάτες του, για το ματς με το Κόσοβο στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ 2022.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Λουίς Ενρίκε, και έξι συνεργάτες του κλείστηκαν στο ασανσέρ και ο απεγκλωβισμός τους δεν ήταν δυνατός, παρά μόνο ύστερα από μία ώρα όταν κατέφθασαν οι ειδικοί!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός πρόλαβε βέβαια και πριν ξεκινήσει ο αγώνας, έφτασε στο γήπεδο και έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες στους παίκτες του που στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης σημείωσαν δυο υπέροχα τέρματα και πήγαν στην ανάπαυλα με το σκορ στο 2-0.

Τα γκολ για την Ισπανία στο πρώτο μέρος πέτυχαν οι Ντάνι Όλμο και Φεράν Τόρες.