Ρουμενίγκε: «Φήμες για Χάαλαντ, έχουμε τον καλύτερο επιθετικό, τον Λεβαντόφσκι»

Ο Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε ερωτηθείς για τα «σενάρια» που θέλουν την Μπάγερν Μονάχου να ενδιαφέρεται για τον Έρλινγκ Χάαλαντ απάντησε ότι οι Βαυαροί έχουν ήδη τον καλύτερο επιθετικό, τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!

Ρουμενίγκε: «Φήμες για Χάαλαντ, έχουμε τον καλύτερο επιθετικό, τον Λεβαντόφσκι»

Με τον πλέον εύγλωττο τρόπο διέψευσε ο Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε τα όσα λέγονται περί ενδιαφέροντος της Μπάγερν Μονάχου για τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο παλαίμαχος και διευθύνων σύμβουλος των «Βαυαρών» είπε ότι η ομάδα του δεν ενδιαφέρεται για τον 20χρονο θαυματουργό Νορβηγό (σ. πρώτος σκόρερ του φετινού Champions League) της Μπορούσια Ντόρμουντ, ο οποίος είναι το πλέον περιζήτητο όνομα, μεταγραφικά, αφού διαθέτει τον καλύτερο επιθετικό στον κόσμο: τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

«Από που έρχονται αυτές οι φήμες; Δεν το ξέρω. Μπορώ όμως να πω ένα πράγμα. Έχουμε τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο σε αυτή τη θέση (σ. στην επίθεση). Είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και έχει συμβόλαιο μαζί μας μέχρι το 2023», τόνισε ο Ρουμενίγκε για τον Πολωνό επιθετικό.

Όσο για το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας του Μονάχου, που τραυματίστηκε στον ματς με την Ανδόρρα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 και θα μείνει για έναν μήνα εκτός δράσης, ερωτηθείς σχετικά είπε στην «Bild»:

«Είμαι πεπεισμένος πως με τον επαγγελματισμό του, τον τρόπο με τον οποίο προπονείται και τον τρόπο με τον οποίο φροντίζει το σώμα του, το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του είναι ακόμα μακριά».