Η Αντβέρπ κινείται για τον Ένγκελς

Ο Μπιόρν Ένγκελς είναι παραγκωνισμένος στην Άστον Βίλα και σύμφωνα με τους Βέλγους η Αντβέρπ τον έχει βάλει στο… μάτι.

Η Αντβέρπ κινείται για τον Ένγκελς

Πολύ κακή είναι η φετινή σεζόν για τον Μπιόρν Ένγκελς. Ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού ανήκει στην Άστον Βίλα, αλλά φέτος είναι παραγκωνισμένος. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός δεν έχει πάρει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής από τους Άγγλους. Δεν έχει παίξει σε καμία διοργάνωση και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ολυμπιακός είχε ξοδέψει 7 εκατ. ευρώ το 2017 προκειμένου να κάνει δικό του τον παίκτη από την Κλαμπ Μπριζ. Θεωρούνταν ένας εξελίξιμος στόπερ, αλλά στον Ολυμπιακό δεν μπόρεσε να "πιάσει", αφού μη ξεχνάμε ότι έπαιξε και σε μία πολύ περίεργη σεζόν. Ο Ολυμπιακός πούλησε τον παίκτη στη Ρεμς έναντι 4 εκατ. ευρώ και εκείνη τον παραχώρησε στην Άστον Βίλα αντί 8 εκατ. ευρώ.

Φέτος ο Βέλγος δεν έχει παίξει καθόλου στους Άγγλους και στην πατρίδα του έχει αναπτυχθεί φημολογία για το μέλλον του. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο Βέλγιο ο Μπιόρν Ένγκελς βρίσκεται στο… στόχαστρο της Αντβέρπ. Η βελγική ομάδα ψάχνει την περίπτωση του παίκτη που έχει μείνει στο περιθώριο και έχει συμβόλαιο με την Άστον Βίλα έως το 2024.