Στο «κόλπο» για Κουλιμπαλί και η Μπάγερν Μονάχου

Για την απόκτηση του Καλιντού Κουλιμπαλί από τη Νάπολι κινείται η Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport».

Στο «κόλπο» για Κουλιμπαλί και η Μπάγερν Μονάχου

Η οχύρωση της άμυνας αποτελεί πρωταρχικό στόχο της Μπάγερν Μονάχου ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Στο πλαίσιο αυτό, μετά την απόκτηση του Νταγιό Ουπαμεκανό από την Λειψία, οι Βαυαροί έχουν στρέψει πλέον το βλέμμα τους στον Καλιντού Κουλιμπαλί από τη Νάπολι.

Από το έμψυχο δυναμικό των πρωταθλητών Κόσμου θα αποχωρήσει το καλοκαίρι τόσο ο Νταβίντ Αλάμπα όσο και ο Ζερόμ Μπόατενγκ και η «Gazzetta dello Sport» αναφέρει σε δημοσίευμά της πως η Μπάγερν έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές της με τους «παρτενοπέι» για την απόκτηση του Κουλιμπαλί.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο διάστημα της καριέρας του στους «παρτενοπέι» και μοιραία έχει βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο ουκ ολίγων ευρωπαϊκών συλλόγων που «ερίζουν» για την απόκτησή του. Η Νάπολι είναι πρόθυμη να παραχωρήσει τον παίκτη της, ωστόσο αξιώνει ένα ποσό που θα φτάνει τα 80 εκατομμύρια ευρώ για την πώλησή του.

Την ίδια στιγμή πάντως, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής κρατά κλειστά τα «χαρτιά» του για το μέλλον και σε δηλώσεις του τονίζει: «Έχω συμβόλαιο και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Και το περασμένο καλοκαίρι έλεγαν πως θα φύγω, αλλά είμαι ακόμη εδώ».

Ο 29χρονος έχει συμβόλαιο με την ομάδα του ιταλικού νότου ως το καλοκαίρι του 2023, ενώ την φετινή αγωνιστική περίοδο μετράει 31 συμμετοχές κι ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.