Νταμίρ Κάναντι: Προπονητής του μήνα στην Αυστρία

Ο Νταμίρ Κάναντι ψηφίστηκε προπονητής του μήνα στην Αυστρία, έχοντας με την Άλταχ τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες μέσα στον Μάρτιο.

Νταμίρ Κάναντι: Προπονητής του μήνα στην Αυστρία

Προπονητής του μήνα στην Αυστρία ο Νταμίρ Κάναντι. Ο πρώην τεχνικός του Ατρόμητου, μετά την αποχώρησή του από το Περιστέρι, ανέλαβε την Άλταχ και έχει θετικά αποτελέσματα. Μάλιστα τον Μάρτιο σε τέσσερις αγώνες, είχε τρεις νίκες η Άλταχ με τον κόουτς Κάναντι στον πάγκο και για αυτόν τον λόγο ψηφίστηκε ως ο προπονητής του μήνα.

«Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό και για την ψήφο των φιλάθλων» είπε ο Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος συγκέντρωσε το 54% των ψήφων στο skysport της Αυστρίας, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Τόμας Σίλμπερμπεργκερ της Βάτενς με 40% και στην τρίτη τον Τζέσι Μάρς της Σάλτσμπουργκ.

Ο Νταμίρ Κάναντι τον περασμένο Φεβρουάριο επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία της Αλτάχ. Ο Αυστριακός προπονητής βρισκόταν στην ομάδα της πατρίδας του από το 2013 έως το 2016.

Ο Κάναντι έκανε ντεμπούτο φέτος στον πάγκο της Άλταχ στις 28/2 με νίκη κόντρα στη Βόλφσμπεργκερ. Ακολούθησε η εντός έδρας από τη Λίντσερ στις αρχές του μήνα και στη συνέχεια η Άλταχ είχε τρεις σερί νίκες (1-0 εκτός τη Σεντ Πόλτεν, 2-1 τη Ριντ εντός και 3-1 πάλι εντός τη Σαφχάουζεν).

Επόμενο ματςγια την ομάδα του Κάναντι, με την Αούστρια Βιέννης (εκτός έδρας) το ερχόμενο Σάββατο.