Ανοίγουν τα γήπεδα στη Σαουδική Αραβία

Επιστρέφει στην κανονικότητα το ποδόσφαιρο στην Σαουδική Αραβία, αφού του υπουργείο Αθλητισμού έκανε γνωστό ότι θα επιτραπεί η είσοδος στα γήπεδα όσων έχουν εμβολιαστεί.

Ανοίγουν τα γήπεδα στη Σαουδική Αραβία

Η Σαουδική Αραβία αφήνει πίσω της την πανδημία του κορονοϊού που ταλαιπώρησε πολύ και το ποδόσφαιρο της χώρας. Σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει μέσα στο επόμενο δίμηνο αναμένεται να γίνει επιστροφή στην κανονικότητα, αλλά αυτό θα συμβεί υπό προϋποθέσεις.

Συγκεκριμένα το Υπουργείο Αθλητισμού της χώρας έχει κάνει γνωστό ότι θα επιστρέψει σε όλους όσοι έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού να παρακολουθήσουν παιχνίδια από τις κερκίδες των γηπέδων. Θα επιτρέπεται να καλυφθεί το 40% της χωρητικότητας των σταδίων από τις 17 Μαΐου και μετά.

Ακόμη από το Υπουργείο έγινε γνωστό ότι όσοι έχουν εμβολιαστεί θα μπορούν να παρακολουθήσουν και τον προκριματικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας και της Παλαιστίνης. Το ματς θα γίνει την Τρίτη στο Ριάντ και η είσοδος θα επιτραπεί σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί. Φυσικά θα τηρηθούν αποστάσεις και θα είναι απαραίτητη η χρήση της μάσκας.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας