Σανιόλ: «Ο στόχος είναι να κερδίσουμε την Ελλάδα»

Ο προπονητής της Γεωργίας, Γουίλι Σανιόλ αναφέρθηκε στην ήττα από την Ισπανία, τη μάχη για την πρόκριση στο Μουντιάλ, τον αγώνα που ακολουθεί με την Ελλάδα και τη...διαιτησία.

Σανιόλ: «Ο στόχος είναι να κερδίσουμε την Ελλάδα»

Ο Σανιόλ είπε αρχικά για την ήττα στο τέλος από την Ισπανία: «Είμαι πολύ λυπημένος για τους παίκτες μου. Είχαμε φέρει μια υπέροχη ομάδα σε μια δύσκολη κατάσταση. Το χειρότερο ήταν ότι τα τελευταία 15 λεπτά δεν είχαμε ενέργεια. Θέλω να παρακολουθήσω ξανά το παιχνίδι για να αναλύσω τα λάθη, αλλά αισθάνομαι ότι είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που παίξαμε και αντιμετωπίσαμε το ματς».

Για το εάν είναι ικανοποιημένος παρά την ήττα: «Φυσικά είμαστε ευτυχείς για το παιχνίδι. Έχουμε παίκτες που παίζουν ελάχιστα στην ομάδα τους,, αλλά έπαιξαν ένα φανταστικό παιχνίδι. Η προσπάθεια ήταν τεράστια. Έχουμε έλλειψη ορισμένων λύσεων, αλλά έχουμε αποκτήσει εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας».

Για τα διαδοχικά παιχνίδια είπε: «Είναι μια απόφαση της διοργανώτριας αρχής. Είναι πολύ απαιτητικό το πρόγραμμα, είμαστε ευτυχείς που μπορούμε να παίξουμε αυτόν τον τύπο παιχνιδιού. Τώρα ο στόχος είναι να νικήσουμε την Ελλάδα».

Ρωτήθηκε ο Σανιόλ για Ισπανία ή Σουηδία αφού αντιμετώπισε και τις δυο ομάδες: «Η Ισπανία έχει μια πολύ καλή θέση για να προκριθεί. Σε αυτές τις εποχές της πανδημίας, θα υπάρξουν εκπλήξεις, αλλά με τέσσερις βαθμούς η θέση της Ισπανίας είναι πολύ καλή. Είμαστε χαρούμενοι που πολεμήσαμε εναντίον και των δύο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Λουίς Ενρίκε για τα καλά λόγια που είπε για εμάς».

Ρωτήθηκε και για τη διαιτησία: «Δεν σχολιάζω τη δουλειά του. Από το μέρος που είμαστε δεν μπορούμε να βλέπουμε το ίδιο με τους διαιτητές».