Λίβερπουλ: Προσπαθεί να κλείσει τον Κονατέ

Ο Ιμπραΐμα Κονατέ φαίνεται πως είναι ο «εκλεκτός» του Γιούργκεν Κλοπ για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της Λίβερπουλ.

Λίβερπουλ: Προσπαθεί να κλείσει τον Κονατέ

Η Λίβερπουλ που φέτος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς, ειδικά των παικτών που παίζουν στο κέντρο της άμυνας, κινείται ήδη για την ενίσχυσή της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο «εκλεκτός» του Γιούργκεν Κλοπ είναι ο Ιμπραΐμα Κονατέ, που πρόσφατα αντιμετώπισε η Λίβερπουλ στο Champions League αφού ο Γάλλος παίζει στη Λειψία.

Το «Athletic» μάλιστα αναφέρει πως η Λίβερπουλ προσπαθεί να τελειώσει άμεσα το θέμα της μεταγραφής του Ιμπραΐμα Κονατέ.

Ο Γάλλος πριν από τέσσερα χρόνια πήγε στη Λειψία από τη Σοσό και μέχρι σήμερα είναι μέλος της ομάδας των «ταύρων».

Ο 21χρονος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, αλλά το δημοσίεεμα αναφέρει πως η Λίβερπουλ είναι πρόθυμη να πληρώσει τη ρήτρα ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Μένει να δούμε φυσικά εάν τελικά αποκτηθεί ο Κονατέ, το μέλλον του Οζάν Καμπάκ. Ο Τούρκος αποκτήθηκε το χειμώνα, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών και έχει δείξει καλά στοιχεία μέχρι σήμερα στα ματς της Λίβερπουλ. Βέβαια είναι δανεικός από τη Σάλκε και το καλοκαίρι θα πρέπει να επιστρέψει εκτός κι εάν οι «κόκκινοι» πληρώσουν.

Θυμίζουμε πως εκτός είναι με τραυματισμό οι τρεις βασικοί κεντρικοί αμυντικοί στο ξεκίνημα της σεζόν Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Γκόμες!