Οι σκέψεις της Γκόρνικ για τον Μασούρα

Ο Γιάννης Μασούρας εντυπωσιάζει με την Γκόρνικ που κάνει σκέψεις για το μέλλον και το καλοκαίρι όταν και ολοκληρώνεται ο δανεισμός του.

Οι σκέψεις της Γκόρνικ για τον Μασούρα

Ο Γιάννης Μασούρας είναι ένας από τους δανεικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που κάνει εξαιρετική σεζόν. Ο 24χρονος μπακ της ομάδας του Πειραιά δόθηκε δανεικός στην πολωνική Γκόρνικ. Με τη φανέλα της έχει κάνει 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα έχοντας μία ασίστ στο ενεργητικό του.

Πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην ομάδα του και όχι μόνο. Ο Μασούρας είναι η αποκάλυψη του πολωνικού πρωταθλήματος και πολλές φορές έχουν γίνει αφιερώματα για την ταχύτητα του. Έχει δουλέψει πολύ στην εκρηκτικότητα και στην Πολωνία κάνει μία εξαιρετική σεζόν.

Και επειδή το τελευταίο διάστημα γίνεται μεγάλη κουβέντα για τα συστήματα που εφαρμόζει ο Πέδρο Μαρτίνς ο Μασούρας είναι ένας παίκτης που ταιριάζει σε αυτά που παίζει ο Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα η Γκόρνικ παίζει με τρία στόπερ και δύο μπακ που παίρνουν όλες τις πλευρές.

Αυτό κάνει ο 24χρονος μπακ όλη τη σεζόν και το κάνει πολύ πετυχημένα. Είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πολωνικού πρωταθλήματος σε έναν σχηματισμό που παίζει τελευταία και ο Ολυμπιακός.

Τα όσα έχει κάνει ο Γιάννης Μασούρας έχουν βάλει την ομάδα του σε σκέψεις. Οι πληροφορίες από την Πολωνία θέλουν την Γκόρνικ να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή. Ο 24χρονος μπακ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2023.