Ο… άτακτος Εμρέ Μορ κούρασε τη Θέλτα

Ο Εμρέ Μορ συνεχίζει να απασχολεί με τα κατορθώματα του εκτός γηπέδου και στη Θέλτα αναζητούν τρόπο για να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του.

Ο… άτακτος Εμρέ Μορ κούρασε τη Θέλτα

Τον Ιανουάριο του 2020 ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Εμρέ Μορ σε μία προσπάθεια να καλύψει το κενό που άφησε η πώληση του Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Τούρκος εξτρέμ θεωρούνταν ένα πολύ μεγάλο ταλέντο και πολλοί τον είχαν παρομοιάσει με τον Μέσι.

Ο ίδιος όταν αποφάσισε να πει το "ναι" στον Ολυμπιακό είχε στο μυαλό του ότι του παρουσιάζεται μία μεγάλη ευκαιρία για να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του. Τελικά κάτι δεν συνέβη με τον ποδοσφαιριστή ναι μεν να έχει τρομερό ταλέντο, αλλά μέχρι εκεί. Έτσι οι "ερυθρόλευκοι" λίγους μήνες αργότερα διέκοψαν το δανεισμό του ποδοσφαιριστή και εκείνος επέστρεψε στη Θέλτα.

Με την ομάδα του Βίγκο έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022, αλλά φαίνεται ότι και εκεί έχουν κουραστεί με την περίπτωση του. Ο Μορ συνεχίζει να απασχολεί με όσα κάνει εκτός αγωνιστικού χώρου και το τελευταίο του… κατόρθωμα ήταν ένα ταξίδι στο Ντουμπάι. Ο παίκτης ταξίδεψε με άδεια από την ομάδα του, αλλά στην επιστροφή δεν έκανε τεστ PCR με αποτέλεσμα να μπει σε καραντίνα όπως ορίζει το πρωτόκολλο.

Στη Θέλτα φαίνεται ότι δεν αντέχουν άλλο τα κατορθώματα του Εμρέ Μορ και θα αναζητήσουν τρόπο για να διακόψουν το συμβόλαιο του. Στην Τουρκία, ωστόσο έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία σύμφωνα με την οποία ο Μορ θέλει να επιστρέψει στη Γαλατασαράι, αλλά και εκεί δεν έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις από την παρουσία του.