ΑΕΛ: Χτύπησε ο Σπαρβ με την Εθνική Φινλανδίας και θα υποβληθεί σ' επέμβαση...

Ο Τιμ Σπαρβ, της ΑΕΛ, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Φινλανδίας με την Βοσνία / Ερζεγοβίνη κι όχι μόνο θα χάσει το επόμενο ματς των Σκανδιναβών με τους Ουκρανούς αλλά θα υποβληθεί και σε επέμβαση χάνοντας αναμετρήσεις των play out.  

ΑΕΛ: Χτύπησε ο Σπαρβ με την Εθνική Φινλανδίας και θα υποβληθεί σ' επέμβαση...

Χωρίς τον αρχηγό της, Τιμ Σπαρβ, θ' αγωνιστεί στο επόμενο ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, της Ευρωπαϊκής ζώνης, η Φινλανδία, καθώς ο άσος της ΑΕΛ χτύπησε στην αναμέτρηση κόντρα στην Βοσνία /Ερζεγοβίνη (2-2) και θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Βαλκάνιους ο Σκανδιναβός αποκόμισε έναν τραυματισμό στο γόνατο και την επόμενη εβδομάδα θα μπει κάτω από το νυστέρι.

Πάντως, όπως έγινε γνωστό, με ανακοίνωση που εξέδωσε η Π.Ο. της Φινλανδίας, η κατάστασή του δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρή και σύντομα θα επιστρέψει γερός στα γήπεδα.

«Λυπάμαι που δεν θα μπορώ να βοηθήσω. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα πάει καλά», σχολίασε σχετικά ο ίδιος στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, ενόψει του αγώνα με την Ουκρανία που θα απουσιάσει.

Ο χρόνος της αποθεραπείας του εκτιμάται πως δεν θα είναι μακρύς, αλλά θα «χάσει» ορισμένα παιχνίδια των «βυσσινί» στα play out.