Στο… στόχαστρο της Μπενφίκα ο Βινάγκρε!

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε που δεν έπιασε στον Ολυμπιακό βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από τη Μπενφίκα μετά τις εμφανίσεις του με τη Φαμαλικάο.

Στο… στόχαστρο της Μπενφίκα ο Βινάγκρε!

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε πέρασε και δεν ακούμπησε από τον Ολυμπιακό. Ελάχιστοι θα θυμούνται ότι ο Πορτογάλος μπακ φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα. Έπαιξε σε μόλις δύο παιχνίδια πρωταθλήματος και 20 λεπτά στο Champions League. Ποτέ δεν προσαρμόστηκε στην ομάδα του Πειραιά και από την πρώτη στιγμή δεν είδε με θετικό μάτι τη μεταγραφή του στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Γι' αυτό και οι Πειραιώτες τον Ιανουάριο αποφάσισαν να διακόψουν τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Τον είχαν πάρει με δάνειο από τη Γουλβς, αλλά από τη στιγμή που δεν αγωνιζόταν τερμάτισαν τη συνεργασία μαζί του. Οι "λύκοι" παραχώρησαν τον ποδοσφαιριστή δανεικό στη Φαμαλικάο με την οποία έχει κάνει δώδεκα συμμετοχές όντας ο βασικός της μπακ.

Το τρομερό με τον 21χρονο μπακ είναι ότι μετά τις εμφανίσεις του με τη Φαμαλικάο φέρεται να τον έχει στα υπόψη της η Μπενφίκα. Σύμφωνα με την A Bola οι "αετοί" της Λισαβόνας παρακολουθούν τρεις ποδοσφαιριστές από τη Φαμαλικάο.

Ο ένας είναι τερματοφύλακας Λουίς Τζούνιορ (20 ετών), ο άλλος μέσος Μανουέλ Ουγκάρτε (19 ετών) και ο τρίτος ο Ρούμπεν Βινάγκρε (21 ετών).

Η Μπενφίκα έχει στο… στόχαστρο της τους τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές τους οποίους έχει ξεχωρίσει από τη μέχρι τώρα παρουσία τους. Φυσικά σε αυτό θα πρέπει να επισημάνουμε τον ρόλο του γνωστού ατζέντη Ζόρζε Μέντες, ο οποίος κάνει δουλειές με τη Μπενφίκα.