Παίρνουν… σκούπα στη Ρόμα

Μεγάλη εκκαθάριση στο ρόστερ της Ρόμα ενόψει της νέας σεζόν ετοιμάζει η διοίκηση με τους παίκτες άνω των 30 ετών να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.

Παίρνουν… σκούπα στη Ρόμα

Από το κακό στο χειρότερο τα πηγαίνει η Ρόμα το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα ο σύλλογος να βρίσκεται πολύ μακριά από την έξοδο του στο Champions League. Ήδη στη Ρώμη θεωρούν δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από το "Ολίμπικο" ο Πάουλο Φονσέκα.

Οι "τζιαλορόσι" σκοπεύουν να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ιταλικός Τύπος οι ποδοσφαιριστές που είναι άνω των 30 ετών θα πρέπει να θεωρούν δεδομένο ότι θα αποχωρήσουν από τη Ρώμη.

Μόνο οι Σμόλινγκ και Μχιταριάν αναμένεται να γλιτώσουν από αυτή τη… σκούπα που ετοιμάζεται να πάρει η διοίκηση της Ρόμα. Συγκεκριμένα το καλοκαίρι ολοκληρώνονται τα συμβόλαια των Μιράντε, Ζεσούς και Πέρεζ, οπότε είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσουν από τη Ρόμα.

Επίσης η διοίκηση των "τζιαλορόσι" αναζητεί τρόπο για να αποδεσμεύσει τους Φάζιο Παστόρε και Σαντόν. Από τις ριζικές αλλαγές που θα γίνουν στη Ρόμα δεν θα γλιτώσουν ούτε οι Τζέκο, Πέδρο. Ο πρώτος είναι δεδομένο εδώ και αρκετό καιρό ότι θα πωληθεί, ενώ για τον δεύτερο αναζητείται τρόπος για να λυθεί το συμβόλαιο του.