Σάμαρης: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου

Ο Ανδρέας Σάμαρης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σάμαρης: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου

Άτυχος ο μέσος της Μπενφίκα, Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος σήμερα θα υποβληθεί σε επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Πορτογαλία.

Την πόρτα του χειρουργείου περνά σήμερα ο διεθνής μέσος της Μπενφίκα, Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Ισπανία για να υποβληθεί σε επέμβαση.

Ο 31χρονος άσος έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού του ποδιού από την περσινή σεζόν και όπως έχει εξηγήσει ο προπονητής του, Ζόρζε Ζέσους, αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει αρκετές ευκαιρίες και δεν ξεκινά βασικός.

Σύμφωνα με τη «Record» ο διεθνής Έλληνας μέσος είναι στη Μαδρίτη και σήμερα θα χειρουργηθεί!

Ο Σάμαρης έχει τη φετινή αγωνιστική περίοδο εννέα συμμετοχές με τη φανέλα της Μπενφίκα, αλλά οι περισσότερες εξ αυτών είναι λίγα λεπτά. Στο Κύπελλο Πορτογαλίας έχει τρία ματς, έχοντας και ένα γκολ, με τη φανέλα της Μπενφίκα.

Όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία, σήμερα (26/3) θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και φυσικά όλοι αναμένουν την επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ομάδας, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει το πότε ακριβώς θα επιστρέψει ο διεθνής Έλληνας μέσος, Ανδρέας Σάμαρης.

Μιλάμε πάντα για επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα λόγω των ενοχλήσεων που έχει από την περσινή σεζόν.