Μοράτα: Κοντά στην κατάθλιψη όσο έπαιζα στην Τσέλσι!

Ο Άλβαρο Μοράτα αποκάλυψε άγνωστες πτυχές τις καριέρα του, όπως  ότι ...φλέρταρε με την κατάθλιψη όταν αγωνιζόταν στην Τσέλσι 

Μοράτα: Κοντά στην κατάθλιψη όσο έπαιζα στην Τσέλσι!

Λίγες ώρες πριν τεθεί αντιμέτωπος, ως παίκτης της Εθνικής Ισπανίας, κόντρα στην αντίστοιχη Ελληνική, ο Άλβαρο Μοράτα προέβη σ' αποκαλύψεις για άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα και της καριέρας του.

Όπως ότι βρέθηκε πολύ κοντά στο να πάθει κατάθλιψη όταν αγωνιζόταν στην Τσέλσι, εξηγώντας τι βίωνε εκείνη την περίοδο.

Μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «El Mundo» ο Ισπανός επιθετικός της Γιουβέντους ανέφερε για την θητεία του στην προηγούμενη ομάδα του (2017-19) τα εξής:

«Δεν είχα ποτέ κατάθλιψη και ελπίζω να μην έχω ποτέ, αλλά έφτασα κοντά στο να πάθω. Δεν πιστεύω ότι της δίνετε η σημασία που πρέπει» (της κατάθλιψης).

Για να συνεχίσει στο ίδιο μήκος κύματος: «Όταν το μυαλό σου δεν λειτουργεί καλά, είσαι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σου. Κατά τη διάρκεια αυτών των στιγμών, δεν έχει σημασία τι κάνεις, γιατί πολεμάς πάντα εναντίον του εαυτού σου. Η κατάθλιψη είναι μια αρρώστια όμοια του να σπάσεις τον αστράγαλό σου».

Τέλος μίλησε για την ανάγκη ενός ψυχολόγου για κάθε άτομο λέγοντας: «Ακόμα και για τη γενιά μου, στα πρόσφατα χρόνια, δεν θεωρείται φυσιολογικό να βλέπεις έναν ψυχολόγο. Σήμερα είναι πιο συνηθισμένο και ελπίζω να γίνει υποχρεωτικό, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις. Αν είχα έναν ειδικό δίπλα μου στην πρώτη μου σεζόν στην Τσέλσι, πιστεύω ότι θα πήγαινα καλύτερα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ισπανός τη διετία του στους «μπλε» είχε 72 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε 24 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ.