MLS: Σέντρα στις 16 Απριλίου

Στις 16 Απριλίου θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα του MLS, όπως ανακοινώθηκε από την διοργανώτρια αρχή.

MLS: Σέντρα στις 16 Απριλίου

Με μειωμένο αριθμό αναμετρήσεων, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα του MLS. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα (25/3), η διοργάνωση θα αρχίσει στις 16 Απριλίου και οι 27 ομάδες θα δώσουν από 34 αγώνες για την κανονική περίοδο, ενώ στα play off θα προκριθούν οι επτά πρώτες από την ανατολική και την δυτική περιφέρεια.

Οι τρεις καναδικές ομάδες (σ.σ. Μόντρεαλ, Τορόντο και Βανκούβερ), θα προπονούνται και θα παίζουν σε γήπεδα μακριά από την πόλη τους, έως ότου οι αρχές τούς επιτρέψουν να επιστρέψουν για να παίξουν στην έδρα τους. Το Μόντρεαλ θα παίξει στο γήπεδο της Ίντερ Μαϊάμι στο Φορτ Λόντερντεϊλ, το Τορόντο θα εδρεύει επίσης στην Φλόριντα, στο Exploria Stadium στο Ορλάντο και το Βανκούβερ θα «φιλοξενηθεί» στο Στάδιο Ρίο Τίντο στο Σολτ Λέικ Σίτι της Γιούτα.

Επιπλέον, κάθε ομάδα θα παίξει περισσότερους αγώνες εναντίον συλλόγων από την ίδια περιφέρεια, έτσι ώστε να μειωθούν τα ταξίδια.

«Προκειμένου να δοθεί έμφαση στην υγεία και την ασφάλεια όλων των παικτών και του προσωπικού, οι ομάδες του MLS θα συνεχίσουν να ταξιδεύουν με πτήσεις τσάρτερ κατά την διάρκεια της πανδημίας. Και όποτε αυτό είναι δυνατόν, το ταξίδι θα γίνεται την ημέρα του αγώνα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών.