Νίκη και πρόκριση για τη Γουινέα του Καμαρά

Η Γουινέα έχοντας τον Μαντί Καμαρά στην ενδεκάδα της νίκησε 1-0 το Μάλι και προκρίθηκε στην τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών.

Νίκη και πρόκριση για τη Γουινέα του Καμαρά

Με τον Μαντί Καμαρά να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αποκόμισε από το παιχνίδι με Άρη και να παίζει βασικός, η Γουινέα επικράτησε με σκορ 1-0 του Μάλι. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του άσου του Ολυμπιακού εξασφάλισε την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Και μαθηματικά πλέον η Γουινέα βρίσκεται στην τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών της Αφρικής φτάνοντας τους 11 βαθμούς στον όμιλο της. Μάλιστα με νίκη επί τη Ναμίμπια θα πάρει και την πρώτη θέση στον όμιλο της.

Ο Μαντί Καμαρά ξεκίνησε βασικό στο παιχνίδι με το Μάλι και στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης αντικαταστάθηκε. Το ευχάριστο για τον άσο του Ολυμπιακού έδειξε ότι δεν τον είχε επηρεάσει το χτύπημα που δέχτηκε με τον Άρη. Έτσι έκανε τη 17η συμμετοχή του με το εθνόσημο στο στήθος, ενώ το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 75ο λεπτό.

Το γκολ που χάρισε τη νίκη στη Γουινέα το σημείωσε στο 75' ο Σούμα και η ομάδ ατου Καμαρά εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών.