Κρατάει Μίσιτς η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ σκοπεύει να κρατήσει τον Γιόζιπ Μίσιτς κάνοντας χρήση της οψιόν αγοράς που έχει μπει στη συμφωνία με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Κρατάει Μίσιτς η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι η ομάδα που έκλεψε την παράσταση στη φάση των "16" του Europa League αφήνοντας εκτός την Τότεναμ. Οι Κροάτες έκαναν μία πρόκριση που προκάλεσε τον θαυμασμό όλης της Ευρώπης και παράλληλα κοιτάζουν και την επόμενη μέρα.

Ένας ποδοσφαιριστής που θέλουν να κρατήσουν και την επόμενη σεζόν στην ομάδα τους είναι ο Γιόζιπ Μίσιτς. Ο παίκτης έχει παραχωρηθεί δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και για να γίνει μόνιμος κάτοικος Ζάγκρεμπ θα πρέπει η Ντιναμό να πληρώσει 1,5 εκατ. ευρώ.

Τα ρεπορτάζ από την Κροατία αναφέρουν ότι η ομάδα του Ζάγκρεμπ σκέφτεται πολύ σοβαρά να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς και να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή. Ο Γιόζιπ Μίσιτς έχει παρουσιάσει τρομερή βελτίωση αυτό το διάστημα που βρίσκεται στη Ντιναμό και το σημαντικό είναι ότι έχει καταφέρει να αντέξει την πίεση των συνεχόμενων αγώνων. Έτσι το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα μείνει και την επόμενη σεζόν.