Φιορεντίνα: Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Ιακίνι

Επιστρέφει στη Φιορεντίνα μέσα σε διάστημα λίγων μηνών ο Τζουζέπε Ιακίνι, αντικαθιστώντας τον Τσέζαρε Πραντέλι στην τεχνική ηγεσία.

Φιορεντίνα: Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Ιακίνι

Ο Τζουζέπε Ιακίνι επέστρεψε στον πάγκο της Φιορεντίνα, μετά την παραίτηση του Τσέζαρε Πραντέλι, με την διοίκηση να ανακοινώνει την πρόσληψή του.

Ο απερχόμενος προπονητής, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με μία επιτυχημένη πενταετία στους «βιόλα» (2005-10), κλήθηκε να βγάλει την ομάδα από την αγωνιστική κρίση στις αρχές Νοεμβρίου, αντικαθιστώντας τον Ιακίνι. Ο Ιακίνι είχε αντικαταστήσει τον Βιτσέντζο Μοντέλα το Δεκέμβριο του 2019 και είχε απολυθεί τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Πραντέλι, από την πλευρά του, δεν κατάφερε να αντιστρέψει το κακό ξεκίνημα του Ιακίνι, με αποτέλεσμα η ιταλική ομάδα να κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό, φιγουράροντας στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις 7 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Τώρα, ο Ιακίνι θα κληθεί εκ νέου να σώσει την παρτίδα για τους «βιόλα» στις εναπομείνασες αγωνιστικές του ιταλικού πρωταθλήματος, μέσα σε διάστημα λίγων μηνών από την προηγούμενή του θητεία.