Ο Ζε Ελίας για τον Ραφίνια

Ο Ζε Ελίας σχολίασε τις δηλώσεις του Ραφίνια και το γεγονός ότι έβγαλε πίκρα που δεν επέστρεψε στη Φλαμένγκο.

Ο Ζε Ελίας για τον Ραφίνια

Από τη στιγμή που έλυσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και επέστρεψε στη Βραζιλία ο Ραφίνια είχε ως πρώτο του στόχο να επιστρέψει στη Φλαμένγκο. Ο έμπειρος δεξιός μπακ περίμενε υπομονετικά να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια να τελειώσει το τυπικό μέρος της επιστροφής του, αφού σε πρώτη φάση φαινόταν ότι οι δύο πλευρές τα είχαν βρει.

Τελικά ο Ραφίνια δεν θα επιστρέψει στη Φλαμένγκο από την οποία έφυγε το περασμένο καλοκαίρι για να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος μπακ μάλιστα σε δηλώσεις του τόνισε ότι αυτό δεν συνέβη επειδή κάποιοι μέσα από τη "Φλα" ακόμη δεν είχαν ξεχάσει τον τρόπο που έφυγε από την ομάδα το καλοκαίρι.

Ο Ραφίνια στις δηλώσεις του έβγαλε πίκρα για το γεγονός ότι δεν επέστρεψε στη Φλαμένγκο. Ο Ζε Ελίας σχολίασε στο ESPN τις δηλώσεις του έμπειρου μπακ. «Είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν χρειάζεται να ασχολείται με την πολιτική των συλλόγων. Δεν είναι ούτε αθλητικός διευθυντής, ούτε αντιπρόεδρος, ούτε καν αυτός που διοικεί το σύλλογο», είπε ο Ζε Ελίας.

«Περίμενε τη Φλαμένγκο επειδή ήθελε αποκλειστικά να επιστρέψει στην ομάδα. Το ήθελε γιατί πέρασε μία υπέροχη χρόνια και πίστευε ότι μπορούσε να επιστρέψει. Το θέμα είναι ότι φεύγοντας η Φλαμένγκο αναγκάστηκε να πάρει παίκτη και πληρώνει πολύ καλά τον Ίσλα», ανέφερε ο Ζε Ελίας.