Ο Ντεμπελέ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την κατάρρευση στην προπόνηση της Ατλέτικο (vid)

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Ατλέτικο, ο Μουσά Ντεμεπλέ λιποθύμησε - Διακομίστηκε στο νοσοκομείο και αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, πήρε εξιτήριο,

Ο Ντεμπελέ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την κατάρρευση στην προπόνηση της Ατλέτικο (vid)

Ο Γάλλος επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Μουσά Ντεμπελέ, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Λιόν, καρδιοχτύπησε τους Ισπανούς. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας, ο αθλητής έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος. Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές των ισπανικών μίντια, ο Μουσά Ντεμπελέ βρίσκεται τώρα σε καλή κατάσταση, με το λιποθυμικό επεισόδιο να οφείλεται σε ελαφριά πτώση της αρτηριακής του πίεσης.

"Ο παίκτης βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ατλέτικο, με τον Ντεμπελέ να αναμένεται να υποβληθεί σε εξονυχυστικές εξετάσεις για να διασφαλιστεί πως δεν θα κινδυνεύει η καριέρα του και πολύ περισσότερο η υγεία του.

Δείτε το video με την κατάρρευση:

Πήρε εξιτήριο

Λίγες ώρες μετά το λιποθυμικό επεισόδιο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως όλα πήγαν καλά και η λιποθυμία του είχε να κάνει μόνο με την πτώση της πίεσης του.

Ο Γάλλος μάλιστα έφυγε από το νοσοκομείο οδηγώντας ο ίδιος το αμάξι του. Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν για το αν είναι καλά, σήκωσε το χέρι του και χαμογέλασε στις κάμερες.

Δείτε την αποχώρηση του Ντεμπελέ από το νοσοκομείο