Παραιτήθηκε ο Πραντέλι από την Φιορεντίνα - Προανήγγειλε τέλος καριέρας

Τέλος ο Τσέζαρε Πραντέλι από την τεχνική ηγεσία της Φιορεντίνα. Παραιτήθηκε εξαιτίας της ήττας από την Μίλαν και αποχαιρέτησε με ένα γράμμα τους ποδοσφαιριστές του.

Παραιτήθηκε ο Πραντέλι από την Φιορεντίνα - Προανήγγειλε τέλος καριέρας

Ο Τσέζαρε Πραντέλι αποτελεί παρελθόν από την Φιορεντίνα. Την Τρίτη (23/3) υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση των «βιόλα», καθώς θεώρησε ότι μετά και την ήττα από την Μίλαν στην Φλωρεντία, έφτασε η στιγμή για να γυρίσει σελίδα η πρώην πλέον ομάδα του.

Ο Πραντέλι άφησε την Φιορεντίνα στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού, με την ιταλική ομάδα να μην θυμίζει σε τίποτα την ομάδα του παρελθόντος που διεκδικούσε και έπαιρνε σβηστά τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Ο Ιταλός τεχνικός αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές με ένα γράμμα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να ήταν και η τελευταία ομάδα που προπόνησε: «Σε αυτή τη στιγμή της ζωής μου, βρίσκω τον εαυτό μου σε μια δυσάρεστη θέση που δεν μου επιτρέπει να είμαι αυτό που είμαι. Είναι ένα φρικτό συναίσθημα. Στα τελευταία παιχνίδια, μια σκιά μεγάλωσε μέσα μου. Η καριέρα μου μπορεί να τελείωσε εδώ».

Το κενό που άφησε ενδέχεται να το καλύψει ο Μπέπε Ιακίνι.