Τα 13.000.000€ για Σισέ και η «μάχη» της Σεντ Ετιέν για παραμονή

Η Σεντ Ετιέν δίνει μεγάλη «μάχη» για να μείνει στη μεγάλη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου. Τι γίνεται με τον Παπέ Σισέ που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Τα 13.000.000€ για Σισέ και η «μάχη» της Σεντ Ετιέν για παραμονή

Ο Παπέ Σισέ έχει παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Σεντ Ετιέν, η οποία δίνει "μάχη" για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος. Την Παρασκευή οι "στεφανουά" διασύρθηκαν εντός έδρας από τη Μονακό από την οποία έχασαν με 4-0. Ο Σενεγαλέζος στόπερ που έχει κληθεί στην εθνική ομάδα της Σενεγάλης ήταν στην ενδεκάδα της Σεντ Ετιέν.

Μέχρι τώρα ο στόπερ που ανήκει στον Ολυμπιακό έχει παίξει σε 8 παιχνίδια της Ligue 1, αλλά η ομάδα του δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Τέσσερις βαθμοί χωρίζουν τους "στεφανουά" από τη θέση που οδηγεί σε μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία.

Η συμφωνία που έχει κάνει ο Ολυμπιακός με τη Σεντ Ετιέν αφορά σε οψιόν αγοράς 13 εκατ. ευρώ. Ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και αν οι Γάλλοι θελήσουν να τον αγοράσουν θα πρέπει να καταβάλουν το συγκεκριμένο ποσό στους Πειραιώτες.

Ακόμη δεν υπάρχει ένδειξη για τις προθέσεις της Σεντ Ετιέν, αλλά ο Σισέ χρησιμοποιείται κανονικά. Το θέμα φυσικά έχει να κάνει και με την παραμονή της ή όχι στην κατηγορία. Εάν υποβιβαστεί η Σεντ Ετιέν τότε το θέμα της αγοράς του Σενεγαλέζου στόπερ δυσκολεύει αρκετά.

Επίσης θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι στη Ligue 1 έχει δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα λόγω της πανδημίας, των κλειστών γηπέδων και των χορηγιών. Υπάρχουν έτσι κι αλλιώς δυσκολίες για να δώσει αυτό το ποσό η Σεντ Ετιέν, αλλά οι προθέσεις της θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα.