Λίνες: «Ήταν σοκ αυτό που συνέβη με τον Ομάρ»

Ο συμπαίκτης του Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο Μάρτιν Λίνες μίλησε για το ατύχημα που είχε ο ποδοσφαιριστής της Γαλατασαράι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Λίνες: «Ήταν σοκ αυτό που συνέβη με τον Ομάρ»

Έφτασε η ώρα των προκριματικών για το Μουντιάλ του 2022 και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την εθνική ομάδα της Νορβηγίας. Ο μπακ της Γαλατασαράι προσπαθεί επανέλθει μετά το ατύχημα που είχε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και το οποίο του προκάλεσε ζημιά στα μάτια του.

Με αφορμή τις αναμετρήσεις της Νορβηγίας με Γιβραλτάρ, Τουρκία και Μαυροβούνιο ο συμπαίκτης του Ομάρ στη Γαλατασαράι, ο Μάρτιν Λίνες μίλησε για τον πρώην μπακ του Ολυμπιακού.

«Ήταν ένα σοκ. Κυκλοφόρησαν στα media αρκετές διαφορετικές φήμες. Τελικά ο σύλλογος επιβεβαίωσε το ατύχημα. Υπήρχε ένα χάος. Πάντα έχω επαφή με τον Ομάρ, αλλά είναι καλύτερα η οικογένεια του να ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας του», είπε ο Λίνες στις δηλώσεις του για τον ποδοσφαιριστή της Γαλατά.

«Εάν υπάρχει κάποιος που μπορεί να βγει από αυτή την κατάσταση είναι ο ίδιος ο Ομάρ. Με έχει εντυπωσιάσει η στάση του μετά το ατύχημα. Μιλάμε συχνά και είμαστε ενθουσιασμένοι με τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή», σχολίασε ο συμπαίκτης του στην τουρκική ομάδα.