Nόριτς: «Μπορεί να μην ταξιδέψει στην Ελλάδα ο Γιαννούλης - Ίσως μείνει στην Αγγλία»

O Nτάνιελ Φάρκε, προπονητής της Νόριτς, επιβεβαίωσε πως ο διεθνής αριστερός μπακ υπέστη διάσειση - Αμφίβολη η συμμετοχή του στα ματς της Εθνικής. 

Nόριτς: «Μπορεί να μην ταξιδέψει στην Ελλάδα ο Γιαννούλης - Ίσως μείνει στην Αγγλία»

Ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, με δηλώσεις του επιβεβαίωσε πως ο Δημήτρης Γιαννούλης υπέστη διάσειση στον αγώνα της Νόριτς κόντρα στη Μπλάκμπερν. Γεγονός το οποίο καθιστά αμφίβολη την παρουσία του διεθνή αριστερού μπακ στις υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει υποστεί διάσειση και είναι πιθανό να χρειαστεί να μείνει στην Αγγλία για λόγους υγείας.

Αναγκαστική αλλαγή ο Γιαννούλης - Δέχθηκε αγκωνιά στο κεφάλι

Ο Ντάνιελ Φάρκε σχολίασε πως: «Οι γιατροί θα πάρουν την τελική απόφαση αλλά υπάρχει πιθανότητα ο παίκτης να μείνει στην Αγγλία το προσεχές διάστημα. Είναι πολύ νωρίς να πούμε αν ο παίκτης θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για τα ματς των εθνικών ομάδων».

Μάλιστα, η αγγλική ιστοσελίδα "Athletic" αναφέρει πως ο παίκτης αισθάνθηκε αδιαθεσία και είχε πονοκέφαλο στα αποδυτήρια μετά το χτύπημά του στο κεφάλι.

Όσον αφορά τα παιχνίδια της Εθνικής, στις 25/3 η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ισπανία και στις 31 Μαρτίου τη Γεωργία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.