Bundesliga: «Πολυβόλα» οι Μπάγερν, Άιντραχτ - Ο Χάαλαντ έσωσε την Ντόρτμουντ (highlights)

Η Μπάγερν διατήρησε το +4 από τη Λειψία με ευρεία νίκη επί της Στουτγκάρδης, ενώ η Ντόρτμουντ γλίτωσε την ήττα στο 90' κόντρα στην Κολωνία. Το πλήρες πρόγραμμα, τα αποτελέσματα, οι σκόρερ, τα highlights και η βαθμολογία στη Bundesliga.

Bundesliga: «Πολυβόλα» οι Μπάγερν, Άιντραχτ - Ο Χάαλαντ έσωσε την Ντόρτμουντ (highlights)

Ακόμα μία ήττα γνώρισε η Σάλκε που έχασε εντός έδρας από την Γκλάντμπαχ και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η Σάλκε ηττήθηκε εντός έδρας σε ένα ματς που δεν κατάφερε να προβάλει καμία αντίσταση στην αντίπαλο της.

Τι και αν η Μπάγερν έμεινε με δέκα παίκτες μόλις στο 12ο λεπτό του εντός έδρας αγώνα της με τη Στουτγκάρδη λόγω αποβολής του Αλφόνσο Ντέιβις; Οι Βαυαροί έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στους «Σουηβούς» και με μπροστάρη -ποιον άλλον- τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι επικράτησαν άνετα με σκορ 4-0.

Ο «Λέβα» συνέχισε την εκπληκτική του σεζόν πετυχαίνοντας χατ-τρικ μέσα σε 21 λεπτά στο α' ημίχρονο (!), ενώ στον πίνακα των σκόρερ πρόσθεσε το όνομά του και ο Σερζ Γκνάμπρι. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Μονάχου διατήρησε το +4 από τη δεύτερη της βαθμολογίας Λειψία.

Κατά ριπάς σκόραρε και η Άιντραχτ υποδεχόμενη την Ουνιόν, την οποία και ισοπέδωσε με σκορ 5-2, ενώ το... highlight της αναμέτρησης ήταν αναμφίβολα το απίθανο αυτογκόλ του Άντριχ από πλευράς φιλοξενούμενων.

Η δε Ντόρτμουντ «γκέλαρε» για πολλοστή φορά φέτος, παρότι ξεκίνησε ιδανικά το εκτός έδρας ματς με την Κολωνία χάρη στο γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ μόλις στο 3'. Τελικά οι Βεστφαλοί χρειάστηκαν άλλο ένα τέρμα του εκπληκτικού Νορβηγού στο 90', προκειμένου να ισοφαρίσουν σε 2-2, γλιτώνοντας την ήττα...

Την Παρασκευή 19/3

Ένα γκολ του «κάπτεν» της ομάδας Μαρσέλ Ζάμπιτσερ ήταν αρκετό για τη Λειψία, προκειμένου να περάσει νικηφόρα από το Μπίλεφελντ στο εναρκτήριο ματς της 26ης αγωνιστικής στη Bundesliga το βράδυ της Παρασκευής (19/3).

Το «χρυσό» τέρμα του αρχηγού ήρθε στο 46', με το 0-1 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε, έτσι οι «κόκκινοι ταύροι» βρέθηκαν προσωρινά στο -1 από την πρωτοπόρο Μπάγερν, η οποία το Σάββατο (20/3) επανέφερε τη διαφορά στο +4 συντρίβοντας τη Στουτγκάρδη.

Η δε Αρμίνια έχασε τεράστιο έδαφος στη μάχη της σωτηρίας, καθώς οι Κολωνία, Μάιντς και Χέρτα Βερολίνου έχουν ματς λιγότερο...

Το προφίλ της 26ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/3

Αρμίνια Μπίλεφελντ – Λειψία 0-1
(46' Ζάμπιτσερ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/3

Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη 4-0
(18', 23', 39' Λεβαντόφσκι, 22' Γκνάμπρι)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ουνιόν Βερολίνου 5-2
(3', 41' Αντρέ Σίλβα, 35' αυτ. Άντριχ, 39' Κόστιτς, 90'+2' Τσάντλερ - 7', 45'+3' Κρούζε)

Κολωνία – Μπορούσια Ντορτμούντ 2-2
(35' πέν. Ντούντα, 65' Γιάκομπς - 3', 90' Χάαλαντ)

Βέρντερ Βρέμης – Βόλφσμπουργκ 1-2
(45' Μέβαλντ - 9' αυτ. Σάρτζεντ, 42' Βέγκχορστ)

Σάλκε-Γκλάντμπαχ 0-3

15' Σιντλ, 63' Λάινερ, 72' αυτ. Ροενόου

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/3

14.30: Χόφενχαϊμ – Μάιντς

16.30: Χέρτα Βερολίνου – Μπάγερ Λεβερκούζεν

19.00: Φράιμπουργκ – Άουγκσμπουργκ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ