Μακ Άβενι: «Να ξεφορτωθεί η Σέλτικ τον Μπάρκα και αυτόν που τον έφερε!»

Εναντίον του Βασίλη Μπάρκα μίλησε ο παλαίμαχος άσος της Σέλτικ Φρανκ Μακ Άβενι, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσουν άμεσα από την ομάδα της Γλασκώβης ο Έλληνας τερματοφύλακας και ο άνθρωπος που τον πήγε στους Καθολικούς.

Μακ Άβενι: «Να ξεφορτωθεί η Σέλτικ τον Μπάρκα και αυτόν που τον έφερε!»

Σκληρά λόγια για τον Βασίλη Μπάρκα και τη θητεία του στη Σέλτικ χρησιμοποίησε ο παλιός άσος των Καθολικών Φρανκ Μακ Άβενι, ενώ από το στόχαστρό του δεν ξέφυγε ούτε ο άνθρωπος που κανόνισε τη μεταγραφή του διεθνούς τερματοφύλακα στην ομάδα της Γλασκώβης.

Ο 61χρονος παλαίμαχος επιθετικός σε συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε στην πορεία της Σέλτικ στο πρωτάθλημα, το οποίο έχασε με μεγάλη διαφορά από την «αιώνια» αντίπαλο Ρέιντζερς που έκανε περίπατο. Ο Μακ Άβενι μίλησε όμως και για τον Έλληνα γκολκίπερ, για τον οποίο ο σκωτσέζικος σύλλογος ξόδεψε 5,5 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει.

«Να τον ξεφορτωθούν! Πρέπει να τον αφήσουν να φύγει, να μην καταστραφεί η καριέρα του. Πρέπει να αποχωρήσει ώστε να αρχίσει να απολαμβάνει ξανά το ποδόσφαιρο», είπε συγκεκριμένα και συνέχισε με τα παρακάτω λόγια:

«Όποιος έφερε τον Μπάρκα στη Σέλτικ πρέπει να αποχωρήσει μαζί του. Η Σέλτικ πρέπει να γλιτώσει όσα χρήματα μπορεί και να τον αφήσει να φύγει. Σίγουρα πάντως δεν θα πάρουν πίσω όσα χρήματα ξόδεψαν για να τον αποκτήσουν».