Σέλτικ: Σκληρή κριτική στον Μπάρκα

Ο Βασίλης Μπάρκας δεν διανύει και την καλύτερη του περίοδο στη Σέλτικ, αφού του ασκείται πολύ σκληρή κριτική.

Σέλτικ: Σκληρή κριτική στον Μπάρκα

Με καχυποψία είχαν δει από την πρώτη στιγμή στη Σέλτικ την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα από την ΑΕΚ. Ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ δεν διανύει και τις καλύτερες του ημέρες στους "καθολικούς" και δέχεται πολύ σκληρή κριτική.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο παλιός άσος της Σέλτικ ο Φρανκ Μακαβένι τα… έχωσε στον Μπάρκα και χρησιμοποίησε αρκετά σκληρές εκφράσεις για τον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

«Δεν τον κάλεσαν στην Εθνική Ελλάδας επειδή η αυτοπεποίθηση του έχει πληγεί. Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς την πίεση στην Σέλτικ. Η φανέλα είναι πολύ βαριά για τους ώμους κάποιων παικτών. Κάποιοι δεν μπορούν να αντέξουν την πίεση.

Ακούγεται περίεργο επειδή αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν φίλαθλοι στις εξέδρες. Αλλά το μέγεθος του κλαμπ μπορεί να σε λυγίσει και ο Μπάρκας είναι ένας από αυτούς. Πολλοί καλοί παίκτες δεν μπόρεσαν να το διαχειριστούν. Ο Μπάρκας απλώς δεν τα κατάφερε τίποτα αυτή την σεζόν. Δεν μπορούσε να πιάσει τίποτα, ούτε… κρύωμα. Κάθε σουτ που πήγαινε μέσα, μπήκε γκολ. Δεν μπορεί να είναι τόσο κακός όσο μας έχει δείξει, αλλά η αυτοπεποίθηση του έχει κλονιστεί», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του για τον Μπάρκα.