Η Σέλτικ δεν θα τιμήσει την πρωταθλήτρια Ρέιντζερς!

Οι ποδοσφαιριστές της Σέλτικ αποφάσισαν να μην τιμήσουν την πρωταθλήτρια Ρέιντζερς με το καθιερωμένο «πασίγιο» στο σκωτσέζικο ντέρμπι της Κυριακής (21/3).

Η Σέλτικ δεν θα τιμήσει την πρωταθλήτρια Ρέιντζερς!

Η Ρέιντζερς έχει κατακτήσει και μαθηματικά εδώ και μερικές εβδομάδες το πρωτάθλημα Σκωτίας και την Κυριακή (21/3) θα αντιμετωπίσει την Σέλτικ στο κλασικό ντέρμπι της χώρας, στο ιστορικό «Old Firm».

Τα σκωτσέζικα ΜΜΕ εντόπισαν ότι υπάρχει αρκετό... ψωμί στα αποδυτήρια της Σέλτικ αναφορικά με τις προθέσεις των παικτών της για το αν σκοπεύουν να τιμήσουν με το καθιερωμένο «πασίγιο» ή όχι τους ποδοσφαιριστές του Στίβεν Τζέραρντ.

Μετά από δέκα χρόνια επιστρέφει η Ρέιντζερς στην κορυφή του σκωτσέζικου πρωταθλήματος, αλλά τελικά δεν θα δει την Σέλτικ να την τιμάει με «πασίγιο».

Έγινε ψηφοφορία εντός αποδυτηρίων, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές υποστήριξαν ότι δεν έχουν καμία διάθεση να τιμήσουν την Ρέιντζερς και σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, το «αιώνιο μίσος» των δύο ομάδων ήταν αυτό που τελικά υπερίσχυσε και όχι η ποδοσφαιρική αναγνώριση και το χειροκρότημα.