Φερέιρα: «Είχα πει ότι δεν είμαι Λουτσέσκου»

Ο Αμπέλ Φερέιρα αναφέρθηκε ξανά στο πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ επισημαίνοντας ότι είχε πει πως δεν μπορούσε να ακολουθήσει το πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Φερέιρα: «Είχα πει ότι δεν είμαι Λουτσέσκου»

Πέτυχε πολλά στην Παλμέιρας ο Αμπέλ Φερέιρα και παραμένει στην επικαιρότητα στη Βραζιλία. Ένας προπονητής που έκανε σπουδαία δουλειά στο βραζιλιάνικο κλαμπ, αλλά δεν ξεχνάει και το πέρασμα του από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος προπονητής αναφέρεται αρκετά συχνά στα όσα έζησε στη χώρα μας όταν κρατούσε στα χέρια του το τιμόνι της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Παραδέχτηκε ότι ειδικά στο ξεκίνημα της καριέρας του στον ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε αρκετά.

Παράλληλα τόνισε ότι και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκαν πολύ μέχρι να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία του, διότι είχαν μάθει έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Όπως τόνισε ο Αμπέλ Φερέιρα είχε πει στη διοίκηση του ΠΑΟΚ ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να εφαρμόζει τον τρόπο παιχνιδιού του Ραζβάν Λουτσέσκου, διότι ήταν κάτι που δεν το ήξερε.

«Δεν μπορώ να παίξω κάτι, το οποίο δεν γνωρίζω. Είπα ότι δεν είμαι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μη μου ζητάτε κάτι που δεν ξέρω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμπέλ Φερέιρα.